Βρείτε τους πραγματικούς σας φίλους στο LoL τώρα

Από Riot MattEnth

Η επιλογή για να ανακαλύψετε ποιοι από τους φίλους σας στο Facebook παίζουν League είναι πλέον ενεργή στην ΕΥΒΑ! Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς λειτουργεί!



Στην έκδοση 5.8 περιλαμβάνεται μια νέα επιλογή της εφαρμογής για να ανακαλύψετε ποιοι από τους φίλους σας στο Facebook παίζουν League. Αρχικά θα κυκλοφορήσει στην Τουρκία, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες περιμένουμε να κυκλοφορήσει σε παγκόσμια κλίμακα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς λειτουργεί!



Εάν επιλέξετε τη λειτουργία, θα αρχίσετε να βλέπετε προτάσεις για φίλους κοντά στο κάτω μέρος της λίστας φίλων του League. Από εκεί, μπορείτε να προσθέτετε το φίλο σας στο League ή απλώς να απορρίψετε την ειδοποίηση. Αυτό είναι κυριολεκτικά το μόνο πράγμα που κάνει αυτή η λειτουργία. Δείτε τι πρέπει να γίνει, για να δείτε μια πρόταση φίλου:

  • Τόσο εσείς και όσο και ο προτεινόμενος φίλος έχετε ενεργοποιήσει και εγκρίνει αυτήν τη λειτουργία του Facebook
  • Είστε ήδη φίλοι στο Facebook
  • Δεν είστε ακόμα φίλοι στο League
  • Ούτε εσείς ούτε ο προτεινόμενος φίλος δεν έχετε απορρίψει προηγουμένως την πρόταση

Όταν ανοίγετε μια πρόταση, πρώτα θα βλέπετε το φίλο σας με το εικονίδιό του στο Facebook, το πλήρες όνομα και το όνομα επικαλεστή. Εάν και εσείς και ο φίλος σας στο Facebook συμφωνήσετε να είστε φίλοι στο LoL, θα αρχίσετε να αναγνωρίζεστε μεταξύ μας με το όνομα επικαλεστή και το εικονίδιο επικαλεστή σας (αν και θα συμπληρώνουμε εκ των προτέρων σημειώσεις φίλων με το πραγματικό σας όνομα, ώστε να θυμάστε ποιος είναι ποιος). Εάν απορρίψετε την πρόταση, δεν θα εμφανίζεστε ως προτεινόμενος φίλος για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Δεν σκοπεύουμε να γίνουμε ενοχλητικοί με αυτήν τη λειτουργία:

  • Αυτή η λειτουργία δεν θα δημοσιεύσει ποτέ στο Χρονολόγιο του Facebook (το δικό σας ή οποιουδήποτε άλλου)
  • Τα άτομα που δεν είναι φίλοι σας στο Facebook δεν θα δουν ποτέ το όνομα, την εικόνα προφίλ ή το προφίλ σας
  • Ούτε ένα byte από τα δεδομένα σας του Facebook δεν θα κοινοποιηθεί σε αγνώστους ή άλλες εταιρείες
  • Αυτή η λειτουργία είναι, και θα παραμείνει, απολύτως προαιρετική
  • Αφού εγκρίνετε τη λειτουργία, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε ανά πάσα στιγμή

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τις Συχνές ερωτήσεις ή απλώς υποβάλλετε τα ερωτήματά σας εδώ!


3 years ago